Pihlajavedentie 6, 42800 Haapamäki

Kohteen kuvaus

10 asuntoa+4 liiketilaa+sauna+varastoja

Kiinteistö on Ilmosen kauppakeskuksena tunnettu liike- ja asuintalo Haapamäen ydinkeskustassa. Rakennus on tiilirunkoinen, kolmikerroksinen aumakattoinen talo, jossa 4 liiketilaa ja 10 eri kokoista huoneistoa. Rakennus on julkisivultaan rapattu vaaleaksi maalatulla sileällä rappauksella. Vuosikymmenten varrella rakennukseen on tehty erilaisia muutostöitä, mutta 1920-luvun klassismin piirteet ovat hyvin tunnistettavissa. Kohde on rakennushistoriallisesti merkittävä, ei kuitenkaan suojelukohde.

Esimerkiksi rakennuksen päädyssä sijaitsevan liike/toimistohuoneiston nro 2 pinta-ala on 38 m2, vuokra 250 €/kk, vesimaksu 25 €/kk (vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen). Liikehuoneiston takana sijaisee asunto 5 (50 m2)  joka voidaan tarvittaessa yhdistää väliseinään tehtävällä oviaukolla liikehuoneistoon. Huoneiston yhteydessä on suuri parveke.

Kiinteistöllä on kaksi omistajaa, joista toisen omistusosuus on 3/4 (hintapyyntö 250.000 euroa) ja toisen 1/4 (hinta neuvoteltavissa). Mahdollisuus ostaa myös vain osa.

Katso lisätietoja liitteissä olevan linkin kautta ja kysy myyjältä Raija Järvensivu, p. 044 536 4568, sähköposti raija.jarvensivu@gmail.com.

Perustiedot

Myyntihinta: -
Lisätietoa myyntihinnasta: - Hinta neuvoteltavissa.
Vuokrahinta: Vuokra neuvoteltavissa.
Lisätietoa vuokrahinnasta: -

Sijainti

Katuosoite: Pihlajavedentie 6
Postinumero: 42800
Postitoimipaikka: Haapamäki

Kohteen tiedot

Liiketilaa m²: -
Toimistotilaa m²: -
Tuotantotilaa m²: -
Lämmintä varastotilaa m²: -
Kylmää varastotilaa m²: -
Kokonaispinta-ala m²: 734
Tontin koko m²: -

Myyjän tiedot

Yhteyshenkilön nimi: Raija Järvensivu
Sähköpostiosoite: raija.jarvensivu@gmail.com
Puhelinnumero: 044 536 4568