Mäntymäentie 1, 42700 Keuruu

Kohteen kuvaus

Kaavoitus: Kiinteistö sijaitsee Teollisuuskiinteistöjen alueella, lähellä valtatie 23:sta (Jyväskyläntie) sekä kantatie 58:aa (Mäntäntie). Keuruun keskustaan kiinteistöltä matkaa on n. 1 km. Kiinteistöllä on käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä n. 1842 k-m2.

Liittymät: Kiinteistön molemmat hallit on liitetty kunnallistekniikkaan. Kiinteistöllä on 3 x 63 A:n sähköliittymä

Rakennukset: Päärakennus, halli 1.
Vuonna 1981 rakennettu, kaksikerroksinen hallirakennus, jonka kerrosala on 499 m2. Rakennus on puurunkoinen paikalla tehty rakennus, jonka tilavuus on 2508 m3. Hallin julkisivumateriaalina on metallilevy. Rakennuksen lämmitysmuotona on vesikeskuslämmitys patterein sekä toimistotiloissa kaksi ilmalämpöpumppua. Katon muoto on loiva harjakatto ja kateaineena on pelti.

Rakennuksen yläkerrassa on toimistohuoneita, kokoushuone ja wc-tilat.
Alakerrassa on keittiö- ja sosiaalitilat sekä suuri korjaamohalli. Korjaamohallin korkeus on arviolta n. 8m ja vapaakorkeus n. 6-7 m. Halliin varustuksena on mm. kaksi sähkötoimista nosto-ovea ja kaksi hallinosturia.

Rakennuksessa on tehty laaja peruskorjaus vuonna 2009. Tuolloin rakennukseen on uusittu katto, lämmitysjärjestelmä (putkisto + patterit), ilmanvaihto, ikkunat, ovet sekä sähköistys. Samassa yhteydessä uusittiin toimisto- ja kokoustilojen huoneistopinnat sekä alakerran keittiö ja suurimmalta osin myös pesu- ja wc-tilat. Rakennuksen lämmitysöljysäiliöt ovat maanpäällisiä. Jäteöljyn keräys hoidetaan asianmukaisesti.

Halli 2.
Teräsrakenteinen vuonna 1974 rakennettu kaarihallirakennus, jonka kerrosala on 358 m2 ja tilavuus 1650 m3.
Rakennus on teräsrunkoinen ja metallilevypinnoitteinen. Hallissa on öljykäyttöinen ilmalämmitys. Rakennus toimii linja-autojen pesu-, siivous ja paikoitushallina. Hallin keskikohdan vapaa korkeus on arviolta n. 5 m. Hallin varustuksena on automaattinen pesulinjasto sekä kaksi vuonna 2008 uusittua sähkötoimista nosto-ovea. Halli on täysin peruskorjattu vuonna 2012 – 2013, jolloin rakennuksen pellitys uusittiin ja maalattiin. Samassa yhteydessä uusittiin putkisto ja sähköistys sekä hallin sisäpuolelle laitettiin uretaanieristys.

Myös vuokraus on mahdollista. Lisäksi on mahdollista ostaa vain uudempi halli. Tee tarjous!

Perustiedot

Myyntihinta: 350.000 €
Lisätietoa myyntihinnasta: -
Vuokrahinta: Hinta neuvoteltavissa
Lisätietoa vuokrahinnasta: -

Sijainti

Katuosoite: Mäntymäentie 1
Postinumero: 42700
Postitoimipaikka: Keuruu

Kohteen tiedot

Liiketilaa m²: -
Toimistotilaa m²: -
Tuotantotilaa m²: 857 m²
Lämmintä varastotilaa m²: -
Kylmää varastotilaa m²: -
Kokonaispinta-ala m²: 857 m²
Tontin koko m²: 8990 m²

Myyjän tiedot

Yhteyshenkilön nimi: Risto Töysä
Sähköpostiosoite: risto.toysa@toysanlinja.fi
Puhelinnumero: 050 516 2130

Liitteet